MMI GroupMMI Group

9-й Міжнародний Security Innovation Forum 2016

30 листопада більше ніж 200 професіоналів і лідерів галузі інформаційної безпеки та інформаційних технологій, міжнародні експерти та практики, оператори ринку, постачальники рішень, послуг, технологій та інновацій зібралися в Києві для комплексної зустрічі на 9-му Міжнародний Security Innovation Forum 2016 “НА КРОК ПОПЕРЕДУ! ІТ-безпеку, безперервність і стійкість бізнесу. Кращі на ринку рішення і інновації. Вибір Року”.

04

Таку подію не залишили без уваги і в MMI GROUP.

Щорічній форум ставить акцент на головному – найкращих рішеннях та інноваціях ІТ-безпеки. В рамках міні-виставки команда MMI GROUP представила до уваги присутніх НЕ класичний апаратний комплекс, що включає в себе персональні відеореєстратори і док-станції для автоматичної зарядки пристроїв, переносу і збереження інформації. Даний комплекс може бути корисним не тільки для державних і оборонних об’єктів, але і для приватного бізнесу.

dsc_2719

MMI GROUP ексклюзивний постачальник та авторизований сервісний центр компанії-виробника на території України.

Окрім міні-виставки в програмі форуму заслухали доповіді від експертів і постачальників ринку інформаційної безпеки щодо основних трендів, які дозволять створити гнучку систему ІТ-безпеки, яка може знизити ризики, підвищити фінансову стійкість, рентабельність і прибутковість.

Відео з форуму за посиланням:

9-й Міжнародний Security Innovation Forum 2016