MMI GroupMMI Group

Торгова місія виконана!

Спільно з Офісом з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України MMI Group  запросили долучитися до складу бізнес-делегації під час офіційного візиту Петра Порошенка в Малайзію та Індонезію, який було заплановано на 4-7 серпня 2016 року.
В рамках цього заходу планувалося налагодити діалог ділових кіл України та Малайзії і Індонезії, а також підняти обізнаність світу про Україну, її експортний потенціал та інвестиційні можливості, а також створення Спільного Українсько-Малайзійського торговельного комітету.

Підбиваючи підсумки торговельних місій до Малайзії та Індонезії, хочемо поділитися з вами нашими враженнями та досягненнями. Це, насамперед, залучення представників бізнесу до торговельних місій – участь взяли 11 українських компаній, що представляють сільське господарство, фармацевтику, ІТ, телекомунікації та нафтогазову сфери. Це також приватна вечеря для знайомства між діловими колами України та Малайзії, що була організована Радником Короля Малайзії. І одним з найголовніших результатів стала домовленість Президента України Петра Порошенка та Президента Індонезії Джоко Відодо про початок консультацій щодо зони вільної торгівлі між Україною та Індонезією.image1

Дана поїздка – це класичний світовий приклад коли у складі офіційних делегацій подорожують представники бізнес-кіл, що зацікавлені у розвитку експорту, а значить і у розвитку економіки держави.

Поїздку до Малайзії у складі бізнес-делегації можна вважати успішною, і для всієї країни, і для MMI Group.
Компанія MMI Group першою в Україні підписала Меморандум про співробітництво з однією з провідних малазійських компаній – PRADOTEC CORPORATION SDN BHD.

13913872_1147335165324130_7763662425025959735_o

Представництва компанії працюють у Канаді, Ірландії, США, Великобританії, ОАЕ, Китаї, Австралії та ряді інших країн. Pradotec – лідер у галузі проектування і розробки пристроїв та мультидодатків, що спеціалізуються на безпеці, ідентифікації, аутентифікації та оплаті.

Сподіваємося на успішне співробітництво!

Торгова місія виконана!