MMI GroupMMI Group

Українська IT місія в Канаду!

На почтку літа 15 найперспективніших ІТ-компаній України стали частинками ІТ-місії до Канди.
Раді повідомити, що представник від MMI Group взяв участь в галузевій подорожі, яку очолила Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі – Торговий представник України Наталя Микольська.

Найголовніша подія заходу – Branham300 Launch Event – дала можливість поспілкуватися з трьома сотнями провідних технологічних компаній Канади. Branham300 – це низка індивідуальних зустрічей підприємців к форматі B2B. Ця авторитетна мережева зустріч у секторі інформаційно-комунікаційних технологій проходить у Канаді щорічно з 1990 року та є дискусійним майданчиком для директорів найбільших компаній щодо новітніх трендів розвитку індустрії, відкриття нових ринків та пошуку партнерів. Серед керівників компаній були: канадці, французи, мексиканці, а також чимало українців з діаспори, які активно лобіюють інтереси України.

Найкращі представники українського ІТ презентували технологічний потенціал нашої країни, зокрема інноваційних малих і середніх підприємств, молодих візіонерів та жінок-інноваторок.

Участь України в Branham300 дає учасникам можливість не лише провести зустріч та безпосередньо поспілкуватися з представниками Канади, а й передбачає можливість системного обміну інформацією про IT-можливості в Україні з топ-представниками канадського технологічного сектору впродовж року.

Українська IT місія в Канаду!